From now till end of April, explore the latest Beyond The Vines designs in the comfort of its personalised store. Subtle and discreet, the 650 square foot installation is an extension of the label's geometric tendencies and minimalist approach.

While retaining elements from the headquarters, creative director Rebecca Ting shaped the space after a modern mid-century sitting room. Powder pink walls, contrasting dark wood accents and a white neon sign set the backdrop for pencil-leg tables, stools with black hairpin legs and upholstered armchairs.

Beyond The Vines Mandarin Gallery

Exclusive only to the space is the label's upcoming cruise 2016 collection, delicately displayed on signature copper pipe rails. The cozy setting seamlessly mirrors the apparels' understated and honest designs, pared down to the bare essentials. Visit Beyond The Vines shop installation and take on an effortless aesthetic journey.

Purchases can be made directly in the shop installation or online.